Inchirieri autocare

Compania ALT va pune la dispozitie cele mai sigure si calitative servicii de inchirieri autocare sau microbuze. Suntem un operator de incredere din peisajul autohton, cu o flota diversificata de microbuze si autrocare pe care le puteti solicita in numeroase contexte:

  • team building-uri
  • transferuri catre aeroport sau de la aeroport spre o anumita destinatie
  • deplasari in strainatate si circuite turistice
  • evenimente scolare sau excursii extrascolare.

Avand in vedere continua miscare ce defineste peisajul citadin, cerintele oamenilor referitoare la calitatea mijloacelor de transport se amplifica pe zi ce trece. Exigenta clientilor, dar si responsabilitatea, seriozitatea si profesionalismul specialistilor care alcatuiesc echipa ALT au fost atuurile care au contribit la cresterea calitatii serviciilor noastre de inchirieri.

In momentul de fata, va punem la dispozitie autovehicule echipate conform normelor RAR, astfel incat dumnevoastra sa le puteti folosi in siguranta pentru deplasarile interne sau externe. Fiecare mijloc de transport din parcul nostru auto este dotat cu centuri de siguranta individuale, cu iesiri pentru situatii de urgenta si alte facilitati conexe care va pot transforma calatoria intr-un moment de relaxare.

Activam de o perioada de peste 15 ani in sectorul inchirierilor de mijloace performante pentru transport, iar pe zi ce trece portofoliul nostru de clienti se imbogateste cu alte persoane fizice sau juridice multumite de serviciile primite. Meritul pentru indeplinirea acestui obiectiv il atribuim intregii noastre echipe, care se straduieste in mod constant sa planifice in detaliu investitiile noastre in logistica.

Astfel, parcul nostru auto este imbogatit constant cu autocare si microbuze moderne, dotate cu functionalitati de ultima generatie, care sporesc confortul pe masura asteptarilor. In componenta parcului auto ALT se gasesc mijloace de transport caracterizate de scaune confortabile, prevazute cu locuri special amenajate pentru depozitarea bagajelor, dar si cu instalatii de climatizare care asigura confortul termic pe intreaga desfasurare a cursei.

Pentru a ne putea mandri cu servicii ireprosabile de inchirieri autocare sau microbuze, am inclus in parcul auto ALT Transport autocare si microbuze propuse pe piata de producatori importanti ai segmentului auto, precum Mercedes – Benz, Ford, Audi sau Volksvagen. Iar daca autocarele pot ajunge la o capacitate de 60 de locuri, microbuzele pe care vi le punem la dispozitie au dimensiuni personalizate, incepand de la 8 si ajungand la 16, respectiv 19 locuri. Ambele categorii sunt conduse de soferi profesionisti, insarcinati sa va duca in conditii de maxima siguranta la destinatia aleasa.

Optiunea de inchiriere autocar reprezinta o alegere excelenta in contextul in care aveti nevoie de o deplasare in scop de afaceri sau cu un obiectiv recreational, serviciile noastre adresandu-se atat persoanelor care doresc sa calatoreasca in scop de serviciu, cat si oamenilor care vizeaza un tur de oras complex. Indiferent de scop, compania noastra isi doreste sa va ofere servicii de inchirieri autocare si microbuze de inalta calitate, iar din aceasta cauza va pune la dispozitie mijloace de transport echipate cu functionalitati de ultima generatie, precum suspensia pneumatica, scaune ce ofera calatorilor optiunea de rabatare pentru un plus de confort, masute si cotiere individuale, iluminare reglabila deasupra fiecarui scaun, precum si echipare audio.

Inchiriere autocar pentru angajati

Stim cat de importanta este seriozitatea intr-un astfel de serviciu, iar din aceasta cauza conducatorii nostri auto sunt instruiti sa preia angajatii la ore fixe, in intervalul orar saptamanal stabilit de comun acord intre cele doua parti.

Inchiriere autocar pentru transport la scoala

In functie de numarul de copii care trebuie sa fie transportati la gradinita sau scoala, compania ALT Transport configureaza o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa inchiriati autocarul sau microbuzul potrivit ca dimensiuni si functionalitati. Mijloacele noastre sunt echipate cu tehnologii moderne, iar personalul nostru este atent instruit pentru a conduce copii in siguranta la destinatie.

Inchirieri autocare pentru excursii & team buildings

Pentru ca o excursie, un tur de oras ori un circuit turistic sa fie un motiv de destindere completa, calatoria trebuie sa se desfasoare in conditii de maxima siguranta. Specialistii ALT Transport va ofera astfel servicii optime de inchireri autocare, in functie de numarul elevilor si insotitorilor acestora.