Închirieri microbuze

transport persoane în România, cât și în afară țării

Compania noastră oferă servicii de închirieri microbuze în Constanța. În contextul actual, în care nevoia de transport este tot mai diversă și tot mai multe persoane au nevoie de transport dintr-o destinație într-alta, serviciile noastre vin în întâmpinarea clienților pentru a le face viața mai ușoară.

Serviciul nostru de închirieri microbuze din Constanța oferă transport oriunde în Români, cât și în afară țării

  • Ești profesor și vrei să organizezi o excursie sau o tabără împreună cu elevii tăi?
  • Sunteți angajator și doriți să organizați un team-building reușit pentru angajați într-o altă locație decât Constanța?

  • Vrei să pleci în excursie cu familia sau prietenii și să scapi de grija șofatului?

  • Tu și echipa ta v-ați calificat la o competiție sportivă la nivel național și aveți nevoie de transport pentru jocul in deplasare?
  • Ai nevoie de transfer la și de la oricare aeroport?

Clientii nostri revin si ne recomanda

Avem un portofoliu bogat de clienți, atât persoane fizice, cât și juridice care apelează cu încredere și regularitate la serviciile oferite de compania noastră. Ne bucurăm de considerația lor și primim numai aprecieri pozitive.


Masina de lux cu dotari premium

Serviciile noastre de închirieri microbuze din Constanța sunt o alegere inspirată, indiferent de scopul călătoriei și dorințele clientului.

Alegând compania noastră beneficiați de transport exclusivist, în maximă siguranță, la prețuri competitive. Vă bucurați de seriozitate și punctualitate. Vă punem la dispoziție șoferi cu experiență, civilizați și o echipă pregătită să ofere servicii de calitate. Atenția și seriozitatea cu care tratăm nevoile clienților ne deosebesc pe piață.

Inchirieri Microbuze Constanta

WiFi Gratuit

Beneficiezi de conexiune la internet pin WIFI in toate mașinile noastre.

Transport Tur-Retur

Beneficiezi de reducere 20 LEI de persoana pentru toate rezervariile Tur-Retur!

Parcul nostru auto corespunde celor mai exigente norme tehnice

Inchirieri Microbuze Constanta

Microbuzele sunt echipate conform standardelor europene. Sunt menținute în permanență într-o stare de curățenie ireproșabilă. Au o capacitate maximă de 20 de persoane; sunt dotate cu aer condiționat și compartimente de depozitare a bagajelor. Dacă excursia se întinde pe durata mai multor zile, șoferii noștri vă stau la dispoziție pe toată durata călătoriei.

La un preț competitiv și avantajos oferim în Constanța servicii de calitate de închiriere de microbuze și urmărim în permanență să fim un partener de încredere pentru clienții noștri.

Rezervare telefonica

Str. Dezrobirii 90G, Complex Lira

Fa o rezervare acum!

Rezervare Telefonica
0735 339 533

Google Maps
Str. Dezrobirii 90G, Complex Lira

Fa o rezervare acum!
Rezerva Online