Închirieri autocare

transport persoane în România, cât și în afară țării

Compania noastră vă pune la dispoziție servicii de închirieri autocare pe rute interne și internaționale cu plecări atât din Constanta cat și din alte orașe alese de dvs. Prin serviciile pe care le oferim, firma noastră dorește satisfacerea nevoilor de transport pentru un număr cat mai mare de clienți.

Serviciul nostru de închirieri autocare din Constanța oferă transport oriunde în Români, cât și în afară țării
Inchirieri Autocare Constanta

Compania ALT va pune la dispozitie cele mai sigure si calitative servicii de inchirieri autocare.
Suntem un operator de incredere din peisajul autohton, cu o flota diversificata de autrocare pe care le puteti solicita in numeroase contexte:

  • – team building-uri
  • – transferuri catre aeroport sau de la aeroport spre o anumita destinatie
  • – deplasari in strainatate si circuite turistice
  • – evenimente scolare sau excursii extrascolare

Masina de lux cu dotari premium

Avand in vedere continua miscare ce defineste peisajul citadin, cerintele oamenilor referitoare la calitatea mijloacelor de transport se amplifica pe zi ce trece. Exigenta clientilor, dar si responsabilitatea, seriozitatea si profesionalismul specialistilor care alcatuiesc echipa ALT au fost atuurile care au contribit la cresterea calitatii serviciilor noastre de inchirieri.

In momentul de fata, va punem la dispozitie autovehicule echipate conform normelor RAR, astfel incat dumnevoastra sa le puteti folosi in siguranta pentru deplasarile interne sau externe. Fiecare mijloc de transport din parcul nostru auto este dotat cu centuri de siguranta individuale, cu iesiri pentru situatii de urgenta si alte facilitati conexe care va pot transforma calatoria intr-un moment de relaxare.

Inchirieri Autocare Constanta

WiFi Gratuit

Beneficiezi de conexiune la internet pin WIFI in toate mașinile noastre.

Transport Tur-Retur

Beneficiezi de reducere 20 LEI de persoana pentru toate rezervariile Tur-Retur!

Inchiriere autocar pentru angajati

Stim cat de importanta este seriozitatea intr-un astfel de serviciu, iar din aceasta cauza conducatorii nostri auto sunt instruiti sa preia angajatii la ore fixe, in intervalul orar saptamanal stabilit de comun acord intre cele doua parti.

Inchiriere autocar  transport scolar

In functie de numarul de copii care trebuie sa fie transportati la gradinita sau scoala, compania ALT Transport configureaza o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa inchiriati autocarul sau microbuzul potrivit ca dimensiuni si functionalitati.

Inchiriere autocar pentru excursii

Pentru ca o excursie, un tur de oraș ori un circuit turistic sa fie un motiv de destindere completa, călătoria trebuie sa se desfășoare în condiții de maxima siguranta. Specialiștii ALT Transport va oferă astfel servicii optime de inchireri autocare, in functie de numărul elevilor si insotitorilor acestora.

Rezervare telefonica

Str. Dezrobirii 90G, Complex Lira

Fa o rezervare acum!

Rezervare Telefonica
0735 339 533

Google Maps
Str. Dezrobirii 90G, Complex Lira

Fa o rezervare acum!
Rezerva Online