Închirieri autocare Constanța

transport persoane în România

Compania noastră vă pune la dispoziție servicii de închirieri autocare din Constanța către orice destinație în România. Prin serviciile pe care le oferim, firma noastră dorește satisfacerea nevoilor de transport unui mare număr de clienți.

Serviciul nostru de închirieri autocare din Constanța oferă transport oriunde în România
Inchirieri Autocare Constanta

Compania ALT va pune la dispozitie cele mai sigure si calitative servicii de inchirieri autocare.
Suntem un operator de incredere din peisajul autohton, cu o flota diversificata de autrocare pe care le puteti solicita in numeroase contexte:

  • – team building-uri
  • – transferuri catre aeroport sau de la aeroport spre o anumita destinatie
  • – deplasari in strainatate si circuite turistice
  • – evenimente scolare sau excursii extrascolare

Masina de lux cu dotari premium

Avand in vedere continua miscare ce defineste peisajul citadin, cerintele oamenilor referitoare la calitatea mijloacelor de transport se amplifica pe zi ce trece. Exigenta clientilor, dar si responsabilitatea, seriozitatea si profesionalismul specialistilor care alcatuiesc echipa ALT au fost atuurile care au contribit la cresterea calitatii serviciilor noastre de inchirieri.

In momentul de fata, va punem la dispozitie autovehicule echipate conform normelor RAR, astfel incat dumnevoastra sa le puteti folosi in siguranta pentru deplasarile interne sau externe. Fiecare mijloc de transport din parcul nostru auto este dotat cu centuri de siguranta individuale, cu iesiri pentru situatii de urgenta si alte facilitati conexe care va pot transforma calatoria intr-un moment de relaxare.

Inchirieri Autocare Constanta

WiFi Gratuit

Beneficiezi de conexiune la internet prin WiFi in toate masinile noastre.

Transport Tur-Retur

Benficiezi de reducere 20 Lei/Persoana pentru rezervarile Tur Retur.
Inchiriere autocar pentru angajati

Stim cat de importanta este seriozitatea intr-un astfel de serviciu, iar din aceasta cauza conducatorii nostri auto sunt instruiti sa preia angajatii la ore fixe, in intervalul orar saptamanal stabilit de comun acord intre cele doua parti.

Inchiriere autocar  transport scolar

In functie de numarul de copii care trebuie sa fie transportati la gradinita sau scoala, compania ALT Transport configureaza o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa inchiriati autocarul sau microbuzul potrivit ca dimensiuni si functionalitati.

Inchiriere autocar pentru excursii

Pentru ca o excursie, un tur de oras ori un circuit turistic sa fie un motiv de destindere completa, calatoria trebuie sa se desfasoare in conditii de maxima siguranta. Specialistii ALT Transport va ofera astfel servicii optime de inchireri autocare, in functie de numarul elevilor si insotitorilor acestora.

Activam de o perioada de peste 15 ani in sectorul inchirierilor de mijloace performante pentru transport, iar pe zi ce trece portofoliul nostru de clienti se imbogateste cu alte persoane multumite de serviciile primite.

Fiecare mijloc de transport din parcul nostru auto este dotat cu centuri de siguranta individuale, cu iesiri pentru situatii de urgenta si alte facilitati conexe care va pot transforma calatoria intr-un moment de relaxare.

Despre noi

Rezervare telefonica

Str. Dezrobirii 90G, Complex Lira

Fa o rezervare acum!

Rezervare Telefonica
0735 339 533

Google Maps
Str. Dezrobirii 90G, Complex Lira

Fa o rezervare acum!
Rezerva Online