Cine suntem

Compania ALT, cu peste 19 ani de experiență în domeniul transportului de persoane intern și international, va ofera Angajament, Loialitate si Tradiție în domeniul transportului de persoane, acoperind o gama variata de servicii în funcție de nevoile clienților noștri atat catre #aeroportul Otopeni cat si catre orice alta DESTINATIE :
– transport economic, rapid și comod de la și către #aeroportul Otopeni cu preluare și debarcare la domiciliul clienților.
– transport privat cu autoturisme, minivanuri, microbuze si autocare la orice ora si pe orice traseu, potrivit pentru grupuri și familii care vor sa călătorească împreună
– transport VIP la cele mai înalte standarde de confort cu automobile de lux și șoferi experimentați pe orice traseu și la orice ora.
închirieri de autoturisme, microbuze și autocare pentru excursii, tabere, convenții și evenimente private (nunți, conferințe, teambuilding-uri, întâlniri, pelerinaje, vacante, etc)

Alt Transport Aeroport
0 ani
de experienta
peste 0
clienti in fiecare an
0
km parcursi anual

În Ianuarie 2023 am lansat ALT Travel, un serviciu dedicat celor care iubesc sa călătorească. Excursiile și circuitele pe care vi le propunem includ atât destinații interne, cât și internaționale la cele mai bune prețuri. Un ALT sejur alături de noi îți rezervă doar clipe memorabile!

Asigurăm cea mai eficientă și mai fiabilă activitate de transport auto din acest segment, folosind un numar vast și diversificat de autovehicule ( autoturisme, minivanuri, microbuze și autocare, Mercedes Skoda, VW ) fiecare dintre ele, deținând licențele și autorizațiile necesare desfășurării activității de transport într-un cadru legal, conform reglementărilor.

Angajament, Loialitate, Traditie

Compania ALT  TRANSPORT  PERSOANE  va ureaza drum bun!