Conditii generale pentru excursii organizate

Societatea Auto Lux Trading detine o flota proprie de masini asigurate si licentiate in vederea efectuarii curselor nationale si internationale.
Pentru validarea rezervarii se percepe un avans de 50% din valoarea sejurului.

 

In cazul nerealizarii numarului minim de persoane, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, pasagerii avand posibilitatea de a solicita restituirea avansului sau de a se inscrie la o alta excursie cu locuri disponinbile.
Pasagerii trebuie sa se prezinte la punctul de intalnire cu 15 min inainte de plecarea stabilita in prealabil de catre agentie. In caz de neprezentare, se anuleaza biletul de calatorie fara returnarea contravalorii acestuia.

 

Pasagerii sunt responsabili de valabilitatea documentelor necesare calatoriei ( pasaport, carte identitate) in functie de destinatia aleasa ( UE sau non UE). Mentionam ca in cazul minorilor este obligatoriu detinerea unui pasaport valabil
Societatea noastra nu este responsabila pentru refuzul autoritatilor vamale pentru a permite sau a refuza accesul pasagerului in tara respectiva, prin urmare societatea isi poate continua itinerariul stabilit pentru a nu produce disconfort celorlati pasageri.

 

Societatea nu este responsabila de asteptarile prelungite la frontier; controalele autoritatilor de pe traseu, conditiile dificile in traffic, evenimente neprevazute in traffic ( ambuteiaje, incendii, viscol si zapada abundenta).
Limita maxima admisa pentru bagaje este unul de cala ( max 25 kg) si unul de mana.
In situatia pierderii/furtului bagajului transportat, compania nu isi asuma raspunderea privind despagubirea bunurilor
Stabilirea locurilor in mijlocul de transport se face in functie de ordinea inscrierilor. Rezervarea locurilor pe primele cinci banchete ale mijlocului de transport, va fi contracost, in limita disponibilitatii, respectiv 10 euro/pers.

 

Ghidul isi rezerva dreptul de a modifica ordinea vizitarii obiectivelor turistice sau de a le inlocui, fortat de factori externi( stare meteo) sau de alte evenimente nepravazute.
Repartizarea pasagerilor pe camere se organizeaza de catre receptia hotelului in functie de posibilitati.

 

SC Auto Lux Trading SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii si este indreptatita sa refuze transportul daca:
tichetul nu a fost achitat integral de catre client; pasagerul ce urmeaza a se imbarca este in stare de ebrietate; pasagerii au un comportament neadecvat fata de ceilalti calatori sau fata de transportator. In caz contrar, se va anula biletul fara rambursarea costurilor aferente calatoriei.

 

In mijlocul de transport sunt interzise consumul de bauturi alcoolice, fumatul, consumul de droguri si substante stupefiante. In cazul distrugerii mijlocului de transport, pasagerii sunt direct raspunzatori si obligati sa achite contravaloarea pagubelor aduse.
Posesorul PREZENTEI REZERVARI ia cunostinta si accepta toate Conditiie Generale de Transport prezentate mai sus.